Airco Limburg

Airco Limburg

TSB Deuss is specialist op het gebied van professionele en betaalbare airco's en warmtepompen. Ons werkgebied is geheel Limburg en ook een deel van Brabant.

Het plaatsen en monteren moet zorgvuldig gebeuren en is werk voor de vakman. Jan Deuss heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij leveren topmerken tegen aantrekkelijke tarieven.

Na aankoop verzorgen wij de complete aanleg van uw airco of warmtepomp. Tevens verzorgen wij indien gewenst het jaarlijkse onderhoud.

TSB Deuss staat dicht bij de klant en vindt het heel belangrijk om haar klanten goed, helder en vooral eerlijk te informeren. Ook na het plaatsen zijn wij er voor de klant.

Bijna elke situatie vraagt om maatwerk. Elk apparaat heeft immers zijn eigen capaciteit en design. Voordat u tot aanschaf overgaat komen wij altijd eerst kijken wat u precies nodig heeft.

Bel Jan Deuss voor een deskundig advies op maat: 06 54202701

R410A wordt R32

TSB Deuss voldoet aan alle wettelijke voorschriften ten aanzien van de milieu eisen. Wij zijn dan ook overgeschakeld op de toepassing van het koudemiddel R32 in plaats van R410A.

R32 is veel minder belastend voor het milieu en biedt bovendien betere prestaties dan R410A.